Content strategie en digital branding

  Als organisatie 'kom je niet weg' met simpelweg het zenden van je boodschap. Je moet in gesprek gaan met je publiek en in gesprek blijven. Met de juiste content in beeld, geluid of woord is dat zeker mogelijk. Je moet alleen wel zorgen dat je content creëert waarmee je informeert, verbindt en het verschil maakt voor jouw publiek. Of zelfs je publiek uitdagen om tot actie (of transactie) over te gaan. Daarom heb ik een aantal trainingsprogramma's ontwikkeld in samenwerking met IPro Training NL.


  Content strategie

  Traningen en workshops

  Door mijn jarenlange ervaring als marketingcommunicatie professional, heb ik veel kennis opgedaan over en praktijk ervaring met diverse marketingcommunicatie onderwerpen. Hierdoor ben ik bij Ipro Training NL aangesloten om een aanbod van trainingen en workshops te geven als specialist op contentstrategie, online branding en digital marketing.

  Dat online marketing een belangrijk onderdeel is van de marketingcommunicatie strategie is een feit. En mijn specialisatie is het opstellen van een optimale content strategie. Ik help je graag om de waarde van je merk of organisatie te laten groeien bij je publiek. Mijn trainingen voorzie ik van veel praktische tools om je content strategie te optimaliseren. In de inhoud van je verhaal, de aansluiting bij je publiek, de tijd dat je eraan kwijt bent, maar ook in het beter behalen van je KPI's.

  Met mijn enthousiasme en mijn passie voor het creëren van merkwaarde zal ik een belangrijke waarde kunnen toevoegen aan vele organisaties. Ik laat me inspireren door echte "lovebrands", die het voor elkaar krijgen om loyale fans te krijgen. En het maakt niet uit of deze merken groot zijn of net beginnen.


  Trainingen en Workshops:

  Training Content Strategie - Digital Branding

  Training Content Strategie in 10 stappen

  Training Content Creatie - Digital Marketing

  Workshop Content Strategie


  Data en locaties op www.Springest.nl of via de onderstaande button

  IPro Training NL

  Het STAP model hieronder, helpt bij het opzetten van een goede content strategie

  STAP model content strategie