Patatgeneratie

    13.08.19 12:14 PM

    Ik ben generatie X, de patatgeneratie ...

    Ik behoor tot een pragmatische generatie die ruime kansen en keuzes kreeg en heeft geleerd om goed voor zichzelf en haar gezin te zorgen. En dat deed ik ten volste! .... tot ik in 2013 een burn-out kreeg. Ik was mezelf volledig voorbij gelopen in werk en zorg voor mijn gezin en besefte dat het anders moest. 

    Ik ben na deze periode veel bewuster gaan leven en merkte dat, wanneer het goed gaat met mij, het nog beter gaat met de rest om me heen. De keuze om buiten te gaan sporten gaven me een gevoel van vrijheid, één zijn met de natuur (zelfs in de stromende regen) en de nodige momenten om tot rust te komen.


    Maar het bleef knagen. Ik ging terug naar mijn oude werkgever en ondanks dat ik mijn eigen functie kon vormen, veel verantwoordelijkheden en vrijheid had en voor prachtige merken mocht werken, was ik niet gelukkig in wat ik deed.

    Daarom heb ik februari van 2019 heel bewust de keuze gemaakt om het anders te gaan doen. Vanaf dan staat mijn leven nog meer in het teken van een bijdrage leveren aan de maatschappij. 

    Ik wil graag meehelpen om de wereld een beetje mooier te maken en dat doe ik privé, maar ook in mijn werk is dit een belangrijk onderdeel voor mij.